Pravilinik Romanistan Foruma obavezno pročitati: > (da se neizostavno upoznaš sa pravilima klikni ovde!)

Go down

Da li, informativnog kataktera u službi Romske nacije "Romanistan Forum" opravdava poverenje i budi interesovanja vaših novih utisaka i istinitih saznanja o Romima?

50% 50% 
[ 1 ]
50% 50% 
[ 1 ]
 
Ukupno glasova : 2

Pravilinik Romanistan Foruma obavezno pročitati: > (da se neizostavno upoznaš sa pravilima klikni ovde!)

Komentar  Admin on Sat Mar 22, 2008 7:27 pm


DRAGI REGISTROVANI ČLANOVI, CENJENI GOSTI-POSETIOCI I POŠTOVANA PUBLIKO ČITAOCI
„ROMANISTAN - FORUMA“ SRDAČNO DOBRODOŠLI:

Svaki registrovano punoletni učesnik član „Romanistan – Foruma“ na ličnu inicijativu, kao posetilac ovog sajta je odgovoran za svoje ponašanje! Na ovoj stranici „Romanistan" U, prvoj liniji apsolutno je zabranjeno:
Širiti, bilo kakvu, vrstu javno dokumentovane publikacije, opojnih sredstava i narkotika, porngrafskog i rasističko-nacionalnog materijala u bilo kom svojstvu, stavu i obliku! Naročito NE! i nikakvom slučaju i vezi sa osobama maloletnog uzrasta. Psovke, raspravke, lične rasističke uvrede, i ostale nepristojne vulgarnosti treba potpuno izbagavati, u, svim javnim prepiskama na ovdašnjem "Romanistan Forumu" !
Dragi učesnici i posetioci ovog sajta imajte na umu da javne rasističke i sve ostale uvrede lične i nacionalne prirode, podležu krivičnom zakunu, svih postojećih članica EU zemalja. Striktno su zabranjeni i nedozvoljeni NIKOVI (pseudonim imena) koja za svrhu prvenstveno imaju, konkretnu nameru i cilj da svojim prisustvom omalovažavaju i vredjaju ostale pristojne, učesnike na ovdašnjem …
„Romanistan Forumu“ domaćin sajtu!
Dragi „sunarodnici“ i svi ostali gosti posetioci i dragi romi širom sveta, koji ste, na ovoj stranici INTERNET prostora u prvoj liniji, i pre svega srdčano dobrodošli. Nemojte se zavaravati proizvoljnim mišljenjem da ste na sajtu „Romanistan Foruma“ apsolutno ANONIMNI. Jer niste! Administrator „Romanistan Foruma“ je u mogućnosti da identifikuje i protokolirano memoriše (zapamti) svaku vašu online IP adressu! Preko koje, je nadležno-operativni administrator za slučaj extremne potrebe, u stanju da se obrati vašem PROVIDERU tj. konkretno vašem INTERNET POSREDNIKU. Koji, regulisano zakonskom obavezom o saobraćanju i posedovanju internet-privatne linije ima kao takav, takodje memorisane veše lične i, verodostojne propratne INTERNET podatke-personalije, i telefonski broj, sa kojim se inače connectujete/uključijete ONLINE na internet. A, koji je opet „uzgred budi rečeno“ u vezi sa predhodno spomenutim, izmedju ostalog, takodje kao POSREDNIK, na svaku zakonski protokoliranu žalbu primedbu i sl. u tom pravcu, dužan i prinudjen da vam odmah na licu mesta, po kratkom postupku bez ikakve najave i objašnjena, ukine internet liniju i uskrati upotrebu iste, trajnom suspenzijom. Što naime konkretno znači da ste u tom slučaju eventualno prinudjeni da menjate PROVIDERA i sl. u tom pravcu. S´ tim u vezi, vlasnik-administrator „Romanistan Forum“ sajta, je u mogućnosti, takodje regulisano zakonskom obavezom, o poslovanju i ONLINE saobraćanju na svetskim internet prostorima, da u naročito extremnim slučajevima, radi eventualno uvredljive sadržine postovanih textova kako na Forumu pozove svakog extremno dotičnog pojedinca na sudsku i zakonsku odgovornost kod neimenovano nadležnih INTERNET sudova širom sveta.

- Pri dragovoljnom uzimanju učešća na ovdašnjem „Romanistan Forumu“ koji trenutno okupira vašu pažnju i budi interesovanja. Textualne poruke Odgovore nikad nemojte pisati isključivo samo "VELIKIM" slovima!

U, „ELITNOM“ svetu Interneta se to uglavnom smatra vikanjem, dranjem, galamom, ne-kulturnošću i krajnje banalnim provincijalizmom. Što po mogućnosti radi sopstvene zaštite ličnog autoritativnog integriteta, iz obzira prema samom sebi i ostalim sagovornicima u principu uvek treba izbegavati!

- Nemojte kršiti ničija autorska prava ili comercionalno protektovana i licencirana dela na način koji nije ustavno suglasan sa FAQ &. GFDL WORLD licencom i sl. u tom pravcu!

- Nemojte javno mnenje ovag Foruma koristiti za reklamiranje bilo kakvih propagandnih sadržaja, nepodobnih malverzacija i sl. u tom pravcu! Prvenstveno ne u svrhu, lične komercijalne propagande i veličanja ostalih Forum-sajtova, širom Inteneta i nelojalne konkurencije ovdašnjem “Romanistan Forumu” !

- Nemojte svojim eventual. Propratno neumesnim komentarima. Kršiti postojeće pravosnažne zakone Srbije i ostalih EU zemalja, kao ni što se apsolutno podrazumeva u prvoj liniji ni zvančino ustaljen PRAVILNIK ovdašnje prezentovanog domaćin sajta!

- Ne postavljajte! Bespredmetne NOVE TEME (NEWTOPIC), kao i, glupa, nekorektna, i neumesna pitanja, propraćena zajedljivom dozom, provokativnih komentara koji za osnovu imaju prvenstveno perfidan cilj, sa konkretno ciničnom svrhom i prevršenom dozom extremno uvredljive sadržine prema vašim ovdašnjim bliskim sunarodnicima i svakodnevnim sagovornicima!

… ne zapodevajte kavgu, širite ovde "bratsvo &. jedinstvo" i ljubav, a ne "rat" ako ste pak´suprotno nepoželjnog mišljenja dodjite ili idite na neki širom Interneta mnogobrojni Forum ili Chat!

Give respect to get respect! - Respektiere andere, dann werden auch sie dich respektieren und höflich behandeln! ... ili, ... pak´ ... Srpski jasno kratko i glasno: Ceni i potšuj drugog´, ... da bi ti na isti način uzvraćeno bilo, ... naravno podrazumeva se u javnosti, ... bar", ...

Te dživesa ando veš jav lačho Ruvenca, te dživesa ando gav jav lačho Gadženca kaj dživesa jav lačho Romenca = DA ŽIVIS U ŠUMI BUDI DOBAR SA VUKOVIMA DA ŽIVIS U SELU BUDI DOBAR SA SELJACIMA ALI GDE GOD DA ŽIVIS BUDI DOBAR SA CIGANIMA!

[center]

TEMA je zaklju©ana Napomena: Sorry"m"!
Na, TEMI PRAVILNIK FORUMA nemate pravo u©ešca iz
objektivnih i li©nih razloga "Radio Planet" sajta. Hvala na razumevanju!
UPIS JE 18 x PREPRAVLJEN: Zoran Cjata U 13.03.2008 - 21:22.


Admin: komentar modifikovan dana: Thu Aug 19, 2010 12:03 am; prepravljeno ukupno 1 puta

_________________
avatar
Admin
Admin

Broj komentara : 253
Registration date : 2008-03-21

Vidi profil korisnika http://romanistan.bosnianforum.com

Na vrh Go down

.

Komentar  Admin on Wed Aug 18, 2010 9:10 pmhttp://www.fotorola.com/uploads/bad169c169.gif" alt="" /> http://www.fotorola.com/uploads/ff54b3c800.gif" alt="" /> http://www.fotorola.com/uploads/70ca626168.gif" alt="" /> http://www.fotorola.com/uploads/1bf5baaa2d.gif" alt="" /> http://www.fotorola.com/uploads/a9145ef28a.gif" alt="" />


avatar
Admin
Admin

Broj komentara : 253
Registration date : 2008-03-21

Vidi profil korisnika http://romanistan.bosnianforum.com

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu